Imesa

imesa-L57059

Imesa is opgericht in 1968. 

Aanvankelijk was IMESA een lokaal bedrijf afgestemd op de behoeften van de lokale klanten. Vandaag de dag opereert IMESA op internationaal niveau waar het een grote bekendheid geniet. Het bedrijf richt zich op “wassen, drogen en strijken”. Ze hebben een breed scala aan producten zoals wasmachines, wasdrogers, mangels, etc.

[one_half]
Het hoofdkantoor van IMESA is thans meer dan 13.000 vierkante meter groot . Het bedrijf is gevestigd in de provincie van Treviso in de regio Veneto in Italië. Met andere woorden in de echte hub van de meest productieve ruimte van de Italiaanse industrie van het nieuwe millennium en in een van de meest ontwikkelde gebieden van de hele Europese Unie.
De geografische locatie is een ideale plek voor de invoer en uitvoer van en naar alle andere landen van de Europese Gemeenschap en de handelsbetrekkingen met Oost-Europese landen en landen die grenzen aan het Middellandse-Zeegebied.[/one_half][one_half_last][separator headline=”h4″ title=”Een kijkje nemen in de fabriek?!”]

[/one_half_last]

U kunt zonder twijfel een productiesysteem en kwaliteit controle van een product op de hoogst mogelijke niveau verwachten. IMESA heeft haar winst al meer dan 25 jaar geïnvesteerd in de vorm van machines en uitrusting van de beste kwaliteit en aan de meest recente normen in het veld. De productie werkt met uiterst moderne laser-, las-, stans-, en schilder robots met het oog op het waarborgen van de beste resultaten en betrouwbaarheid van de productie.

[responsive]Imesa - A life by your side[/responsive]

Dit is de nieuwe slogan van IMESA, waarin wordt bevestigd de bereidheid van IMESA om u het gehele leven te helpen met uw behoeften op het gebied van was machines en soortgelijke apparatuur.

Wij, UCP bv, mogen ons sinds 2009 IMESA HOLLAND noemen. Wij zijn de officiële contactpersoon van Imesa in de Benelux.

Bekijk hier alle producten van IMESA. 
Bekijk hier alle algemene vragen over IMESA
Bekijk hier alle oplossingen van de producten van IMESA
Bekijk hier alle  wasdrogers van IMESA.
Bekijk hier alle wasmachies van IMESA.
Bekijk hier alle strijksingelmangels van IMESA.
Bekijk hier alle muldemangels van IMESA.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.