Zorg

OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG

Klik hier voor de BROCHURE

ZIEKENHUIZEN, KLINIEKEN  EN VERPLEEGTEHUIZEN

Gezondheid komt altijd het eerst onder de prioriteiten! In ziekenhuizen en klinieken is het van belang te voorkomen dat de kiemen en de bacteriën zich verspreiding om het gevaar van besmetting bij patiënten nihil te maken. Om zeker van de beste hygiëne te zijn, heeft IMESA een specifieke behandeling bedacht om weefsels of kleren via een thermische ontsmettingsprogramma te ontsmetten.
Voor ziekenhuizen waar zeer besmettelijke ziekten worden behandeld, stelt IMESA het nieuwe hygiënische wassen voor. De HW barrière wasmachines. Dergelijke machines met uitstekende mechanische kenmerken zijn uitgerust met een gebalanceerd systeem voor het gewicht in de trommel die zich in twee of drie aparte secties bevinden. Wij stellen voor dat bij het gebruik ervan, vooral in het geval van wasserijen, dat de ruimte structureel onderverdeeld is in een (vuil) besmet gedeelte en aan de andere kant een hygiënisch gedeelte..

SPORTCLUBS EN SPORT/FITNESS CENTRA

De beschikbaarheid van professionele machines is belangrijk voor  sport centra waar vaak meer “traditionele” systemen niet voldoen aan bijvoorbeeld de snelheid. Sportkleding dient vaak gewassen te worden en moet ook weer snel beschikbaar zijn. Met de IMESA machines kunt u de beschikbare plaats optimaal benutten en veel tijd besparen. Tegelijkertijd kunt u veel meer doen met minder machines.

MANEGES EN RIJ SCHOLEN/GRONDEN

Het juist wassen, van de dekkleden of dekens, verbetert de gezondheid van het paard in kwestie en het imago van zijn of haar jockey. Elk kleed of deken dat in contact is geweest met een paard is doordrenkt met zweet en stof. Aan de textielvezels is dat niet te zien. Als dergelijke kleden of dekens niet regelmatig worden gewassen, zullen kiemen en schimmels zich ontwikkelen. Met een eigen IMESA programma, blijft de kwaliteit van de kleden of dekens ongewijzigd en worden ziektes verminderd door de verbetering van de gezondheid van het paard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.