Horeca

OPLOSSINGEN VOOR HORECA

Klik hier voor de BROCHURE

HOTELS, RESORTEN, VAKANTIE OORDEN

Het kan worden bewezen dat linnen, doekjes, handdoeken, enz., die gewassen worden met de machine van de instantie of van het hotel, minder onderworpen is aan slijtage als het wordt gewassen met minder agressieve producten. IMESA machines wassen en drogen van de hierboven genoemde items snel en houden hun integriteit. De interne was neemt een gebied in beslag dat past bij haar doel en is goed gestructureerd; het is een veilige investering die op de korte termijn gegarandeerde winsten levert.
Het hebben een interne wasruimte goed is inderdaad een noodzaak. In elk hotel is het soms hoog nodig om te wassen. Hierbij is er de juiste apparatuur nodig zodat er geen verontschuldigingen tegenover de gasten gemaakt hoeven te worden als de service niet op tijd gereed is omdat bijvoorbeeld de stomerij gesloten is op zondag of tijdens de vakanties.
Specifieke oplossingen en programma’s die is ontwikkeld voor het wassen of drogen van de meest gemeenschappelijke textiel zijn bestudeerd door IMESA met het oog op een perfect combineren en verwijderen van vlekken of vuil. Zonder dat het slijt of stuk gaat. Op die manier kan de gast zelf persoonlijk de programma’s instellen op zijn of haar eigen behoeften.
Het programma spons/doek is ontwikkeld om gemakkelijk vuil of vlekken te verwijderen. Het programma voor servetten en tafel linnen bijvoorbeeld is ingesteld voor iets meer, namelijk het stijven van keuken doeken. Het speciale programma voor keuken doeken met kleine vlekken, die verborgen zijn, markeren door een voorwas. Die in combinatie met een goed wasmiddel met enzymen, de ergste vlekken afkomstig van bijvoorbeeld eiwitten goed kan verwijderen.

SCHEEPS WERVEN EN JACHTHAVENS

In dit geval een nauwkeurige service voor veeleisende cliënten is benodigd. IMESA kan voldoen aan behoefte voor een service. Bijvoorbeeld voor het wassen van kleding dat door gasten gedragen is, kleding met olievlekken of oliedoeken en tevens voor het wassen van zeilen.

CRUISESCHEPEN

In dit veld worden machines geleverd die structureel en eenvoudig te gebruiken zijn. Het personeel dat deze machines gebruikt, is vaak niet gekwalificeerd en haar leden zijn van de meest verschillende bevolkingsgroepen, dus het gebruik en de programmering van zulke machines moet eenvoudig en begrijpelijk door intuïtie.
Ons advies is om te kiezen voor machines verankerd of gelast zijn naar de grond, omdat zij blootgesteld worden aan schokken of soortgelijke gebeurtenissen tijdens zeestormen.

RESTAURANTS EN CATERING BEDRIJVEN

Wanneer een klant zich aan een tafel bevindt in een restaurant valt in de eerste plaats het tafellinnen op. Die moeten ongeacht die het tijdstip van de dag altijd het gevoel geven van reinheid en hygiëne.
IMESA heeft specifieke programma’s bestudeerd en ontwikkeld om te wassen en drogen met oog op het perfect verwijderen van vuil of vlekken zonder dan de kwaliteit achteruit gaat. Elk persoon die dergelijke machines gebruikt kan zelf de programma’s instellen naar zijn of haar eigen behoeften. Het programma voor tafeldoeken en servetten bijvoorbeeld heeft een extra service namelijk: stijven. Het bijzondere programma voor de extra vuile was doek bevat een voorwas programma indien gecombineerd met een goed wasmiddel met enzymen, maakt het mogelijk om de ergste en meest moeilijke vlekken zoals afkomstige eiwitten te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.