Professioneel

OPLOSSINGEN VOOR PROFESSIONELE DOELEINDEN

Klik hier voor de BROCHURE

 

KAPPERS en SCHOONHEID CENTRA

Alle klanten verwachten schone en frissen handdoeken, en ze worden snel na het wassen gebruikt om de gewassen haren te drogen of om de schouders te bedekken. Handdoeken die worden gebruikt door kappers en haarstylisten zijn gekenmerkt door de aanwezigheid van residuen van haar kleuringen, styling middelen, en vuil. In tegenstelling tot normaal vuil hebben deze soorten vuil een speciale behandeling nodig. Hierbij moet rekening gehouden worden met de verschillende weefsels en textiel. In één dag werk hopen zich enorme hoeveelheden handdoeken en kleding. De IMESA was machines voorzien zijn van een grote uitlaat klep en snelle spoeling, die geen schade aan de weefsels garanderen.

GEBAKSWINKELS, IJSSALONS, SNACKBARS, SLAGERS ETC.

Andere en specifieke soorten vuil kan worden gevonden in de voedsel verwerkende industrie of zelfs gewoon in voedsel winkels (eiwit, bloed, vet, fruitvlekken). Deze vlekken kunnen alleen verwijderd worden met geschikte programma’s en met daaraan voorafgaand een geschikte voorwas die speciaal ontworpen en bestudeerd is door IMESA.

BRANDWEER

Uniformen zijn gemaakt van een speciaal materiaal. En zijn vaak warmte- en brand vertragend. Na gebruik zijn ze vuil. Als helderheid, vorm, kleur en functie behouden moet blijven kan IMESA specifieke wasmachines en wasdrogers leveren die dergelijke stoffen delicaat kunnen wassen en drogen zonder dat het zijn functie, vorm, kleur en helderheid verliest.

WERKPLAATSEN, GARAGES, REPARATIEWINKELS

Stof, modder en olie kan alleen met een geschikt programma en een aanvullende voorwas worden verwijderd. IMESA biedt machines met een krachtige draaiing van de trommel bij zowel hoge als lage temperaturen.

SCHOONMAKERS

Voor degenen die werkzaam zijn in het veld van de professionele reiniging zoals ziekenhuizen, verpleegtehuizen, hotels, luchthavens en soortgelijke instituten heeft IMESA heeft een specifieke machine ontworpen: een wasmachine speciaal voor moppen en schoonmaak doekjes.
In samenwerking met de grote producenten van wasmiddel heeft IMESA specifieke programma’s ontwikkeld die aan de moderne normen voldoen of zelfs betere resultaten geven die eveneens economisch zijn.

CHEMISCHE, FARMACEUTISCHE EN DE NUCLEAIRE INDUSTRIE

Delicate weefsels zijn geen probleem voor IMESA. Dankzij het “EASY WASH” systeem. Dit zorgt voor het zelfde resultaat als een handwas.

THEATERS, PRETPARKEN

De delicate kleding gedragen door de acteurs of animatoren moeten specifieke behandelingen krijgen om de kwaliteit te waarborgen zonder dat het vervaagt of zijn vorm verliest. IMESA kan dit met haar machines garanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.