Fagor


FAGOR, experts in wasserij apparatuur.

Fagor Industrial, begonnen in 1960, is de toonaangevende fabrikant van machines voor de hotel- en horeca sector in Spanje en een tiende ter wereld. Een multi-product fabrikant met een allround integraal aanbod.

Fagor is een van de weinige merken op internationaal niveau die zo’n breed scala aan producten vervaardigd: ovens, kookgerei, vaatwassers, wasmachines, industriële koelingen en buffetten of op maat gemaakte roestvrijstalen elementen.

Zij zijn leiders in de Spaanse markt en, als gevolg van de aanwezigheid op internationale markten, hebben zij een dimensie bereikt die hen in staat stelt om bovenaan te concurreren.

 

lees hier de volledige bedrijfscatalogus in het engels.

 

 

WASMACHINES
Een oplossing voor iedere klant.

Met een nieuwe reeks wasmachines presenteert FAGOR een grote verscheidenheid
aan modellen, geschikt voor iedere toepassing. De verschillende modellen, met een inhoud
vanaf 8 kg t/m 120 kg, kunnen worden toegepast in de meest uiteenlopende bedrijfstakken.

Deze nieuwe generatie wasmachines combineert de modernste technologie met de beste kwaliteit in onderdelen en materialen. Ze zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologie in water- en energiebesparende systemen. Standaard ook uitgevoerd met Wet Clean functie.

De gebruiksvriendelijke en veelzijdige programmering maken de machines geschikt voor allerlei soorten bedrijven van wasserijen, stomerijen, self-service en commerciële en/of industriële wasserijen tot maritiem, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of horeca.
De nieuwe modellen zijn uitgerust met de Touch Plus Control. Deze veelzijdige besturing wordt toegepast in de hoog en normaal centrifugerende modellen. Hierdoor heeft FAGOR een zeer breed scala aan wasmachines, waardoor Fagor een van de grootste merken in de markt is.

 

WASDROGERS
De nieuwe serie industriele wasdrogers van Fagor. Het nieuwe drogen.

De nieuwe FAGOR industriële drogers zorgen met hun geavanceerde droogproces voor een evolutie op de markt. De allernieuwste ontwikkelingen in onze machines zorgen voor een veel hoger rendement dan die van andere merken. De FAGOR industriële drogers zijn dan ook de meest geavanceerde drogers in de markt.
Door constante innovatie garanderen wij een continuïteit van onze technische vooruitgang in onze producten. Dit komt vooral naar voren in de nieuwe reeks warmtepomp-, “High Efficiency” en Green Evolution PLUS drogers. Energiebesparing, tijdwinst en kostenreductie in een wasserij zeer belangrijk.

Met een ergonomisch en industrieel design, hebben wij een perfecte balans van functionaliteit en onderhoud voor de gebruiker bereikt. Tegelijkertijd hebben wij tal van accessoires en functies al standaard aan onze drogers toegevoegd die aan alle wensen van iedere klant tegemoetkomen.
Al onze drogers zijn bijvoorbeeld standaard voorzien van een frequentieregelaar, die zorgt voor een optimale trommelsnelheid en instelbare links – rechtsbeweging. Deze functie zit ook standaard op de basismodellen en de ECONOMY-modellen. Een besparing op energieverbruik en het verminderen van de droog tijden wordt bereikt door o.a. gebruik te maken van een SMART vochtigheid sensor, een nieuw systeem op het gebied van intelligente droging (iDry), deur uitgevoerd met dubbel glas, geavanceerd recirculatiesysteem (Green Flow System), thermische isolatie e.d.
Tevens bestaat de mogelijkheid om de panelen uit te laten voeren in roestvrijstaal, en kunnen stoom verwarmde drogers naar wens worden uitgevoerd met lagedruk of hogedruk stoom heaters.

Kortom, voor iedere toepassing hebben wij de perfecte oplossing. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige, goedkope en makkelijk te gebruiken machine, of naar een droger die zo efficiënt mogelijk de maximale prestaties levert. Om ons aanbod compleet te maken zijn er de stapelbare drogers met een inhoud van 2x13kg en 2x16kg leverbaar en uiteraard onze lijn warmtepomp drogers.

 

MANGELS
Breed scala van compacte muurmangels, geschikt voor iedere bedrijfstak.

Met een breed scala aan muurmangels biedt FAGOR een perfecte en innovatieve oplossing voor het strijken en drogen van uw tafellinnen en/of beddengoed, voor alle soorten klanten.
De strijkmangels van Fagor zijn gemaakt om de beste prestaties en productiviteit te behalen met een opvallende energie efficiëntie en tijdsbesparing. Door de eenvoudige bediening zijn de onderhoudskosten bijna nihil.
De strijkkwaliteit van de Fagor mangel staat goed bekend bij zijn gebruikers en wordt beschouwd als een van de sterke punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.