Pony

Pony LOGO Pressing

Pony werd in 1958 opgericht.

Het begon met de productie van kleine stoomketels en strijkmachines, vandaag de dag biedt het bedrijf een volledig scala van producten gericht op stomerijen, confectiebedrijven, wasserijen en hotels.

Het merk PONY werd snel wereldwijd succesvol dankzij de voortdurende technologische innovaties, vastberadenheid en de dynamiek van haar leiderschap.

Het was een van de eerste ondernemingen die de blaas techniek introduceerde en de eerste die ergonomische oplossingen aan de strijktafels bood.

Sinds het begin van de jaren negentig begon de productie van specifieke machines om overhemden te strijken. Door het zorgvuldige werk van ons team van kwaliteit, onderzoek en ontwikkeling, weet u zeker dat er een voortdurende technologische innovatie van onze producten is.

Pony combineert de dynamiek en de bepaling van de “nieuwe generatie” met de expertise en kennis van de oprichters, verworven door middel van vele jaren ervaring in de handel.

Vandaag is PONY sterk vertegenwoordigd in Italië en de rest van de wereld, met meer dan 200 distributeurs, in meer dan vijftig landen op alle vijf de continenten.

Bekijk hier alle producten van Pony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.