Geplaatst op Geef een reactie

Universeel stoompop voor overhemden en kleding MG-321

Ideale stoompop voor de reiniger die weinig natte of droge overhemden moet doen. De MG-321 kan 20 natte overhemden per uur of meer dan 80 normale kledingstukken verwerken. Handmatige mouwklemmen en wegneembare kraagklem. 3 speciale handbediende zijklemmen met 5 extra gewichten. Handmatige strekinrichting op de voorklem. Compleet met 2 mouwklemmen en 2 splitklemmen. Ingebouwde 1,7 Pk ventilator. Computer bediening met 10 programma’s.

Geplaatst op Geef een reactie

Universeel stoompop voor overhemden en kleding MOD-403

De Pony universeel stoompop voor overhemden en kleding MOD-403 is de ideale stoompop voor de reiniger die natte of droge overhemden moet doen en normale kleding. Ideaal voor mensen met weinig ruimte. Ook geschikt voor laboratorium jassen. Automatische verstelbare mouwklemmen en wegneembare kraagklem. Omschakelbaar voor natte of droge kleding. Verwisselbare voorklem met strekinrichting. Handmatige zijstrek inrichting met luchtbediende klemmen. Spiegel voor de inspectie van de achterzijde. Compleet met 2 mouwklemmen en 2 splitklemmen. Ingebouwde 1,7 Pk ventilator. Computer bediening met 10 programma’s

Model: MOD-403

Optioneel verkrijgbaar met ingebouwde boiler, waterspray of strijkbout.

 • TECHNISCHE GEGEVENS:
  Stroom:   400V-3+N/50 Hz
  Fan motor:   1,5 Kw
  Vacuum motor:  
  Stoom aansluiting:   1/2″
  Condensaat aansluiting:   1/2″
  Werkdruk stoom:   5÷8 bar
  Stoom verbruik:   20 ÷27 Kg/h
  Luchtaansluiting:   1/4
  Werkdruk:   7 bar
  Lucht verbruik:   9 NL / Ciclo
  Afmeting:  
  Afmeting max. tijdens gebruik:   1500×2500 mm
  Netto gewicht:   285 kg
  Bruto gewicht:   315 Kg
  Afmeting verpakt:   1600 x 800 x 2000 mm
  Volume:   2,56 m3

 

[responsive]

Geplaatst op Geef een reactie

Universeel stoompop voor overhemden en kleding MOD-404

De Pony universeel stoompop voor overhemden en kleding MOD-404  is de ideale stoompop voor de reiniger die natte of droge overhemden moet doen en normale kleding. Ideaal voor mensen met weinig ruimte. Ook geschikt voor laboratorium jassen. Automatische verstelbare mouwklemmen en wegneembare kraagklem. Omschakelbaar voor natte of droge kleding. Verwisselbare voorklem met strekinrichting. Ingebouwde afzuiging. Automatische strekinrichting programmeerbaar. Spiegel voor de inspectie van de achterzijde. Compleet met 2 mouwklemmen en 2 splitklemmen. Ingebouwde 2,0 Pk ventilator. Computer bediening met 10 programma’s.

Prijs

Model: MOD-404 Prijs v/a € 12.025,-

Optioneel verkrijgbaar met ingebouwde boiler, waterspray en / of strijkbout.

 

[responsive]

[/responsive]

Geplaatst op Geef een reactie

Overhemden strijkmachine MOD-405

De Pony overhemden strijkmachine MOD-405 is speciaal ontwikkeld voor overhemden. De machine is uitgevoerd met automatische voor en achterklemmen. De achterklem is uitgevoerd met een fotocel. De ingebouwde afzuiger maakt het plaatsen zeer eenvoudig. De nieuw ontwikkelde automatische mouwklemmen zorgen voor een perfect resultaat. De automatische kraagklem houdt het shirt in positie. De schouderbreedte is pneumatisch geregeld. Nieuw zijn ook de zij luchtzakken waardoor ook de zijkant perfect afgewerkt wordt. Spiegel voor de inspectie van de achterzijde. Ingebouwde 3,0 Pk ventilator. Computer bediening met 30 programma’s.
Prijs

Model: MOD-405 Prijs v/a € 18.928,-

Optioneel verkrijgbaar met waterspray en / of strijkbout.

 

 

[responsive]

[/responsive]

Geplaatst op

shirtfinisher THE EAGLE 2.0 met of zonder stoom

Welkom bij de revolutionaire shirt-finisher met of zonder stoom van PONY

Shirtfinisher THE EAGLE 2.0 NEW!!

De EAGLE is een zeer veelzijdige shirt-finisher die zowel geschikt is voor het strijken van mannen overhemden, blouses vrouwen, polo shirts, medische uniformen en chef-kok uniformen.

De ontwikkeling

Deze machine is gebaseerd op onze jarenlange productie ervaring en interactie met de klant, de machine moet immers aan de strengste eisen van onze klanten voldoen met als uiteindelijke doel het terugdringen van energieverbruik en een uitmuntend resultaat. Daarnaast moest de shirt-finisher betaalbaar zijn maar mochten er geen enkele concessies gedaan worden aan de hoge kwaliteitseisen, kwaliteit waar PONY om bekend staat.

Efficient

Het H.A.R.S. (Warmelucht Recovery System), is een efficiënt systeem voor de terugwinning van lucht uit de
schouder-pers. Dit apparaat handhaaft een constante 150° luchttemperatuur en stuurt de warme lucht door een
speciaal kanaal in een ventilator, hierdoor versnellen we het proces om het shirt te drogen, het energieverbruik wordt hierdoor verminderd met maar liefst 20 tot 30%, snellere droogtijden en een hogere productiviteit met lagere energiekosten is het resultaat.

Innovaties

De “EAGLE” is de enige shirt finisher in de wereld die zowel het schouderstuk en de plooing tegelijkertijd perst, deze zijn voorzien met Teflon om te voorkomen dat er sporen achterblijven op donker gekleurde stoffen. Extra innovaties zijn onder andere de klemmen van de voorste horizontaal schuivende peddel en een gloednieuwe verstelbare manchet systeem, met roterende afgeronde klemmen.

Besturing

De PLC verzorgt de besturing en de cyclus tijden en zijn naar wens in te stellen, de besturing is geïntegreerd in de aandruklijst aan de voorzijde en is voorzien van ene touchscreen.
Voor het gemak van de gebruiker, zijn de besturingselementen van de basisfuncties ook op het touchscreen aangebracht zodat u het shirt altijd kan fine-tunen voor het beste resultaat De strekfunctie naar onder is automatisch in te stellen maar kan ook altijd met de hand worden versteld. De zijkanten zijn voorzien van teflon klemmen en aan de voorzijde zijn eveneens 2 teflon klemmen aangebracht die automatisch aanklemmen. De aandruklijst is ook voorzien van teflon bekleding. Dit voorkomt dat het textiel gaat glanzen. De voorzijde van het hemd wordt in de pop verwarmd voor een ultieme droging bij de knoopsgaten. Tevens zorgt de teflon bekleding voor een langere levensduur van de knopen.

Totaal elektrische versie

Met de “totale elektrische” versie, in combinatie met de “volledig elektrisch” versie van
de kraag en manchet pers is het nu mogelijk een zeer productieve en professioneel shirt
strijksysteem overal te plaatsen zonder dat u daarvoor stoom of water nodig heeft.
De “Totale elektrische” versie biedt ook de mogelijkheid om de “ECO” of “PRO” stand te kiezen. Dit stelt u in staat om te werken met verschillende elektrische vermogens. Zo bent u in staat om de shirt-finisher ook met minder vermogen te laten werken bijvoorbeeld als u minder shirts heeft te strijken, of als u op een locatie zit waar u niet de beschikking heeft over een groter elektrisch vermogen.

Totaal stoom versie

Uiteraard is de The Eagle 2.0 van Pony ook leverbaar met stoomverwarming. De stoomversie werkt met een externe stoomunit

Opties:

 1. Dummy mod. “Kleine”
 2. Water spray met slingerarm.
 3. Elektrische stoomstrijkijzer groep voor touch-ups.
 4. Korte mouw klemmen

TECHNISCHE GEGEVENS:

 • Vereist vermogen: 400 V. / 3 + N – 50 Hz
 • Fan van de motor: 1,5 kW
 • Vacuüm van de motor: 0,37 kW
 • Perslucht: 1/4″
 • Luchtdruk voor goede werking: 7 bar – 100 psi
 • Lucht verbruik: 15 liter / cyclus
 • Afmeting: 1020 x 1930 x 1800 mm
 • Afmeting maximaal in gebruik: 1130 x 2400 x 2115 mm 
 • Netto gewicht: 440 kg 
 • Bruto gewicht verpakking: 475 Kg
 • Totale afmetingen verpakking: 1980 x 1260 x 2050 mm 

Indien u een model kiest met stoom aansluiting:

 • Stoom inlaat: 1/2″
 • Terugkeer outlet: 1/2″
 • Stoom werkdruk: 5÷7 bar 
 • Stoom verbruik: 25÷30 Kg/h 

onderstaand is een promo filmpje van onse EAGLE 1.0, versie 2.0 is vernieuwd met een andere lijst aan de voorzijde met geintregeerde besturing en aan de zijkanten de automatische klemmen met teflon bekleding.

Documentatie:

De nieuwe innovaties van de EAGLE 2.0

EAGLE_web_1