Geplaatst op Geef een reactie

Overhemden strijkmachine MOD-405

De Pony overhemden strijkmachine MOD-405 is speciaal ontwikkeld voor overhemden. De machine is uitgevoerd met automatische voor en achterklemmen. De achterklem is uitgevoerd met een fotocel. De ingebouwde afzuiger maakt het plaatsen zeer eenvoudig. De nieuw ontwikkelde automatische mouwklemmen zorgen voor een perfect resultaat. De automatische kraagklem houdt het shirt in positie. De schouderbreedte is pneumatisch geregeld. Nieuw zijn ook de zij luchtzakken waardoor ook de zijkant perfect afgewerkt wordt. Spiegel voor de inspectie van de achterzijde. Ingebouwde 3,0 Pk ventilator. Computer bediening met 30 programma’s.
Prijs

Model: MOD-405 Prijs v/a € 18.928,-

Optioneel verkrijgbaar met waterspray en / of strijkbout.

 

 

[responsive]

[/responsive]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.