Geplaatst op Geef een reactie

Universeel stoompop voor overhemden en kleding MOD-404

De Pony universeel stoompop voor overhemden en kleding MOD-404  is de ideale stoompop voor de reiniger die natte of droge overhemden moet doen en normale kleding. Ideaal voor mensen met weinig ruimte. Ook geschikt voor laboratorium jassen. Automatische verstelbare mouwklemmen en wegneembare kraagklem. Omschakelbaar voor natte of droge kleding. Verwisselbare voorklem met strekinrichting. Ingebouwde afzuiging. Automatische strekinrichting programmeerbaar. Spiegel voor de inspectie van de achterzijde. Compleet met 2 mouwklemmen en 2 splitklemmen. Ingebouwde 2,0 Pk ventilator. Computer bediening met 10 programma’s.

Prijs

Model: MOD-404 Prijs v/a € 12.025,-

Optioneel verkrijgbaar met ingebouwde boiler, waterspray en / of strijkbout.

 

[responsive]

[/responsive]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.